Tervetuloa!

Tervetuloa Health zone by Satu sivustolle. Mä olen Satu, opiskelen vyöhyketerapiaa vielä kesään/syksyyn 2021, öljyistä kouluttaudun kaiken aikaa. Ammatiltani olen sairaanhoitaja vuosimallia 2015, sitä ennen lähihoitaja vm 2009 (apua miten pitkä aika tuostakin jo on).

No, nyt kun tässä on kasvanut ja ”kehittynyt” tai ainakin löytänyt omat juttunsa, niin on ilo kertoa niistä ja esitellä sellaisia aiheita mihin itsellä on valtava intohimo. Se intohimo on kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveyden tukeminen, kehon kuunteleminen ja luontaisesti hoitaminen. Sairaanhoitajana olen kahden tulen välissä lääketieteellisen maailman sekä vaihtoehtoisen lääketieteen välissä. Onneksi meillä jokaisella, niin sulla, kuin mulla on mahdollisuus tehdä itse omat valinnat hyvinvoinnista ja terveydestä.

Vyöhyketerapia on ollut osa mun omaa elämää teini-iästä asti. Äiti silloin puoliksi pakotti mut vyöhyketerapiaan silloisten vatsaongelmien vuoksi. Olin hyvin skeptinen, mutta apuahan sieltä sain, enemmän kuin mistään muusta siihen menessä. Olin kiitollinen! Vuosien varrella, olen aina palannut vyöhyketerapian pariin, kun olen sitä tarvinnut. 2019 sitten päätin lähteä itsekkin opiskelemaan ja on ihanaa huomata löytäneensä oikea tie. Oikea tie arvomaailmallisesti ja oikeanlainen tapa minulle auttaa muita. Olen myös kiitollinen siitä, että olen löytänyt öljyt vyöhyketerapian rinnalle, tässä maailmassa on niin paljon hyvää annettavana ihan jokaisen hyvinvoinnille ja terveyden tukemiselle. Sinä teet valinnat sun terveydestä ja hyvinvoinnista!

Meidän jokaisen elämä koettelee meitä omalla tavallaan. Saattaa tulla erinäisiä terveydellisiä haasteita, jotka sitten pistää miettimään mitä pitäisi tehdä ja mikä olisi omalle keholle hyväksi. Jos sulla herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sut mielelläni oikeaan suuntaan 🙂

Terkuin, Satu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close