Aloituspakkaus

Young Living aloituspakkaus monipuolinen ja helppo tapa aloittaa öljyilyn upeassa maailmassa. Pakkaus sisältää valitsemasi diffuuserin, jolla voit lempeästi ja turvallisesti aloittaa öljyjen käytön haihduttamalla öljyjä huoneilmaan. Kaikki aloituspakkauksen öljyt sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Samalla kun nautit ihanista tuoksusita saat tukea kehosi normaalitoiminnoille ja tukea hyvinvoinnille!

Aloituspakkaus sisältää 12 eteeristä öljyä hyvinvointisi tueksi. Lyhyt esittely näistä öljyistä:

Laventeli tukee rentoutumista ja rauhottumista. Laventeli on hyvin monipuolinen öljy tukemaan mm. ihon hyvinvointia ja unta. Kodinhoidossa pyykkietikkaan, liinavaatekaappiin, keittiöön + öljynä mausteeksi makeisiin ja marjaisiin leivonnaisiin/ruokiin.

Piparminttu tukee virkeyttä, selkeyttä, vatsan hyvinvointia, hengitystä. Piparminttu on voimakas öljy, joka vaatii laimentamisen (V-6, oliiviöljy, MCT-öljy tms) iholle käytettäessä. Ei lapsille/vauvoille, harkiten kissojen kanssa.

Lemon (=sitruuna) tukee selkeyttä, keskittymistä, iloa ja toiveikasta mieltä esimerkiksi keskittymistä vaativissa työ/opiskelutehtävissä. Kodinhoidossa aivan ykkönen kaikenlaisen rasvan, lian, hedelmien säilöntäaineiden ja likojen poistoon tai jopa purkan puhdistamiseen! Siivoussuihkeesen tai siivousveteen toimiva lianpoistaja/raikastaja. + öljynä veden sekaan, antaa raikkaan maun.

 • Thieves on öljysekoitus (neilikka, sitruuna kanelinkuori, eucalyptus ja rosmariini) tuki immuunijärjestelmälle! Tuoksulla voi olla suotuisat vaikutukset ikäviin tunteisiin. Tukee mielialaa kohottaen ja energisoiden. Laita 1-2 tippaa jalkapohjiin tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siivouksessa lemon öljyin tavoin mahtava! Tästä löytyykin ihan oma siivoussarja, joka on myös saatavilla aloituspakkauksena (myrkyttömän kodin puolesta)!
 • Purification on öljysekoitus (citronella, sitruunaruoho, rosmariini, lavandin, teepuu ja myrtti) puhdistaa ja neutralisoi ilmaa diffuuserissa käytettäessä 2-4 tippaa. Pyykin, haisevien kenkien raikastamiseen ehdoton jokakodin suosikki! Ulkoiltaessa suihkaise vaatteille tai iholle, jolloin saat rauhassa ulkoilla, ötökät eivät tykkää tämän öljyn tuoksusta. (myrkytön vaihtoehto itikkasuihkeille!)
 • PanAway on öljysekoitus (wintergreen, helichrysum, neilikka ja piparminttu). Tämä on aktiivisten liikkujien pelastus; lihasten, luuston ja nivelten tueksi. Hiero 1-2 tippaa pohjaöljyn kanssa väsyneille / rasittuneille lihaksille tai vaikka jaloille tai 1 tippa pohjaöljyn kanssa kasvavan lapsen jalkoihin.
 • Stress Away on nimensä mukainen öljysekoitus (copaiba, limetti setripuu, vanilija-adsoluutti, ocotea ja laventeli). Tämä on kehitelty stressaantuneille ihmisille. Itselle stressaavien työpäivien pelastus! Ihana vanilijainen tuoksu käy hyvin myös parfyymin sijaan (tässä myrkytön vaihtoehto again!) Tukee rauhottumista. Todella toimiva myös diffuuserissa.
 • Frankincense eli olibaanihartsi on aavikon kultaa, joka on tuhansi vuosia vanha ja arvostettu eteerinen öljy. Tuoksu on maanläheinen, rahoittava ja mielestäni viehättävä. Yksi ehdoton suosikkini, niin tuoksuna tasapainottamaan, virkistämään ja tukemaan keskittymistä, kuin ihoseerumiin tukemaan ihoni haasteita. (Suosittelen!) Tämä on myös mainio tuki jooga- ja meditaatio harjoituksiin!
 • Orange + eli appelsiinin kuorista tislattu öljy on ihana veden raikastaja. Tuoksuna helppo ja virkistävä, kaikille mieluinen! + öljyt ovat EU:ssa ravintolisäksi luokiteltavia eli näitä voit turvallisesti käyttää diffusoinnin lisäksi myös sisäisesti, mausteena ruoanlaitossa ja leivoksissa. Tai vain maustamaan vettä (jolloin vettä tulee helposti juotua myös enemmän!
 • Digize on öljysekoitus (rakuuna, inkivääri, fenkoli, sitruunaruoho, anis ja piparminttu) joka on kehitelty vatsan normaalin toiminnan tueksi. Sekoita 1-2 tippaa pohjaöljyn kanssa vatsalle raskaan aterian jälkeen. Reissuilla myös toimiva, kun vuorokausirytmi ja ruokavalio poikkeaa normaalista. Tuoksu on voimakas ja energisoiva.
 • RC on öljysekoitus (eucalyptus -globulus, radiata ja citriodora, myrtti, meirami, mänty, laventeli, sypressi, mustakuusi ja piparminttu) joka on kehitelty hengitysteiden normaalin toiminnan tueksi. Diffuuserissa raikas, energisoiva ja avaava.
 • Copaiba on ihana, lempeä, muiden öljyjen vaikutusta vahvistava öljy. Toimii niin ihonhoidossa, kuin jännittyneiden hartioidenkin tukena.

Öljyjen lisäksi aloituspakkauksesta löytyy myös:

 • Roll-on pää, jonka voit laittaa lempiöljypullosi päähän ja käyttää sitä esim parfyymin tavoin ja säästyt samalla kaikilta ylimääräisiltä kemikaaleilta, sillä YL eteeriset öljyt ovat ensiluokkaisen puhtaita luonnon tuotteita!
 • 2kpl 60ml pussia Ningxia juomaa. Ningxia on hyvin antioxidantti pitoinen juoma, jolla on hyvinvoinnillemme suotuisat vaikutukset. Kehomme tarvitsee antioxidantteja mm. tulehdusreaktioita vastaan taistellessaan ja antioxidantit tiedetään olevan edullisia mm vapaita happiradikaaleja vastaan. Maku on myös ihana!
 • 10kpl pikkupulloja öljyjen pakkaamiseen esim reissulle mukaan tai voit ilahduttaa ystävääsi pikkuisella pullolla jotakin ihanaa eteeristä öljyä
 • Tuotekuvasto jonka avulla pääset suunnittelemaan mahdollisia seuraavia tilauksiasi. Tuotevalikoima on hyvin laaja öljyistä lisäravinteisiin ja siivoustuotteista ningxiaan!

Jos olet kiinnostunut näistä myrkyttömistä tuotteista ja hyvinvointia edistävistä vaikutuksista tule mukaan tähän hyvinvoinnin maailmaan. Autan sinut alkuun!

Tilaamaan pääset täältä

Eteeriset öljyt sivustolle täältä

Terkuin, Satu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close